Saskia Deckers


Als kind heb ik altijd veel gesport (turnen, dansen en volleybal). Naarmate ik ouder werd, merkte ik steeds beter dat goede voeding effect had op mijn prestaties. Vanaf toen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in voeding en het effect op het lichaam.

Na de havo ben ik in 2005 daarom gestart met de opleiding Voeding & Diëtetiek in Amsterdam. Na het afronden van mijn studie ben ik aan het werk gegaan in een afslankstudio en later in een sportschool.
Sinds begin 2013 ben ik ook mijn eigen praktijk aan huis gestart. Het geeft mij veel voldoening om ieder persoonlijk te begeleiden en te kunnen helpen om zijn of haar doel te bereiken. Ook vind ik het fijn om niet te strak te plannen om ieder de tijd te geven die hij of zij nodig heeft.

Om goed op de hoogte te blijven van alle actuele kennis en om geregistreerd te blijven als diëtist en gewichtsconsulent, heb ik maandelijks intervisies met collega diëtisten en volg ik jaarlijks verschillende scholingen, zoals voeding & diabetes, mindfulness voor professionals en voeding & sport.